Festival:

Festival ostravských knihoven 2021 v PLATO

Místo konání:
  1. PLATO, Porážková 26
 

Online questing hra a losování o ceny.

Pátého ročníku Festivalu ostravských knihoven 2021 se účastníme ve formě online zábavné hry typu questing. Najdete ji na stránkách na Festivalu ostravských knihoven po celý týden festivalu.

Všechny ostravské knihovny včetně té naší jsou ve hře zastoupeny jednou otázkou. Úspěšní luštitelé budou zařazeni do slosování a mohou vyhrát některou ze zajímavých cen.

Pokud budete chtít s pravidly hry pomoci, můžete k nám přijít po celý týden od úterý 5/10 do neděle 10/10, vždy od 10 do 18 h (ve středu a pátek do 20 h). S otázkami vám pomůže návštěvnický servis hned u vchodu do galerie. Těšit se na vás budeme především v hlavní festivalový den 5/10 přímo v naší knihovně.

Co je knihovní questing?

Questing je hra připomínající honbu za pokladem nebo tzv. hledačku a jeho smyslem je zábavnou formou představit služby, činnost nebo osobnosti ostravských knihoven. Questingu se PLATO účastní v online verzi (tato verze je vhodná pro ty, kteří rádi prohledávají webové stránky a nacházejí informace online), v ostatních knihovnách je k dispozici i ve fyzické podobě. Podrobná pravidla.

Ve spolupráci s Festivalem ostravských knihoven