Městský tábor pro děti (6–12 let):

Džuláj Kemp 2020

Místo konání:
  1. PLATO, Porážková 26

Lektorky: Iveta Horáková, Alice Sovadinová, Ivana Sikulová-Křížková, Laura Doležalová

Pro děti od 6 do 12 let

Kapacita 15 dětí

Vždy od 8 do 16.30 h
(společný program od 9 do 16 h)

Registrační online formulář
Registrace otevřena do odvolání

Cena: 1.800,- Kč

Pokud hlásíte dvě a více dětí na letní kempy PLATO, nabízíme rodinnou slevu ve výši 200 Kč na každý z kempů / dítě.

​Pokud by některé rodiny byly v komplikované finanční situaci, můžeme se individuálně domluvit na sníženém kurzovném.

 

Letní tábor pro děti s podtitulem Intenzivně zavzpomínat. Nově přidaný turnus jako odlehčovací program pro rodiny v době pokoronavirové.

Hluboce jsme se oddali vzpomínkám na všechny naše předcházející letní tábory pro děti a rozhodli se vybrat z nich to nejlepší. Znovu pozvat prověřené hosty, recyklovat zbylý materiál, oživit prožitky, obohatit o čerstvé experimenty a vyprodukovat intenzivní, zcela nový a vyšperkovaný kemp pro širší věkové spektrum účastníků.

V minulých ročnících našich táborů jsme toho prožili opravdu mnoho. Z Dolní oblasti Vítkovic jsme se přesunuli do bývalého hobbymarketu Bauhaus, jeden ročník jsme strávili „na cestách“, navštívili jsme arboretum, zoo, restaurátorův ateliér, keramickou dílnu, fakultu umění, U6, Svět techniky, Landek, Olomouc a spousty jiných míst. Spolupracovali jsme s hudebníky, fotografy, architekty, animátorkou, sochařem a umělci rozličných zaměření. Věnovali jsme se tvorbě celé škály objektů, malovali různými technikami, nezvyklými prostředky, na netradiční formáty, pracovali s různorodou technikou. Tvoření a zážitky byly opravdu pestré, všechny v nás zanechaly stopu, některé však rezonují dodnes. A právě ty bychom chtěli prožít znovu. Inovativně a intenzivně. A doplnit je o zcela nové neozkoušené aktivity.

Čeká na nás mimo jiné land artový environment, filmový klub v našem růžovém lehacím kině, fotografická temná komora. Různorodé formy experimentování, tvorba mikro-filmu a vůbec zkoumání pole současného umění i vycházky k jeho hranicím a možná i za ně.

Těšíme se.

Džuláj Kemp 2020