Koncert:

Frau Zwei + I Love 69 Popgejů

Místo konání:
  1. PLATO Bauhaus, Janáčkova 22

Vstupné: 50–100–150 Kč

Akce je součástí celodenního programu Veřejného redakčního setkání III, programu k výstavě Uprchlá, našel skrýš, stále uniká.

 

Vyvrcholení pátečního setkání a rozlučka s výstavou bude kvůli zdravotní indispozici bohužel bez Střešovické kramle. Nedá se nic dělat. ALE! Last minute akcí se podařili domluvit kapitální Frau Zwei.

Frau Zwei + I Love 69 Popgejů = třaskavý taneční mix s názorem!

Doors open:

19.30 h

Line-up:

20.15 h Frau Zwei

21 h I Love 69 Popgejů

Frau Zwei

Reinkarnace původně brněnských Frau Frankenstein und Spüllboy. Instrumentální složka Frau Frankenstein vycházela z rychlých tanečních stylů jako free tekno, DNB, breakcore nebo digital hardcore. Frau Zwei se nebrání i pomalejším tempům, nesnaží se být za každou cenu naboostrovaná a experimentuje s mnohem větší paletou stylů jako techno, punk, hardcore, screamo, lo-fi, chiptune atd. V červnu 2021 vydali debutové LP „Za dveřma nikdo není“ pod hlavičkou Korobushka records. V březnu 2023 pak EP “Dakota 38” na labelu Psychedelic umami.

https://frauzwei.bandcamp.com/

I Love 69 Popgejů
acid rave punk bez kytar

Duo I Love 69 Popgejů si razí jedinečnou cestu tanečními parkety od roku 2001. Jejich performativní živelná vystoupení jsou fenoménem české undergroundové a nezávislé scény, a po letech získal až kultovní status.

https://ilove69popgeju.bandcamp.com/
https://ilove69popgeju.net