Změna v programu! Místo Střešovické kramle zahraje v pátek Frau Zwei

 

Vyvrcholení VEŘEJNÉHO REDAKČNÍHO SETKÁNÍ III a rozlučka s výstavou „Uprchlá, našel skrýš, stále uniká” bohužel proběhne kvůli zdravotní indispozici bez kapely Střešovická kramle. Na poslední chvíli se nám však podařilo domluvit Frau Zwei, reinkarnaci původně brněnských Frau Frankenstein und Spüllboy.

Instrumentální složka Frau Frankenstein vycházela z rychlých tanečních stylů jako free tekno, DNB, breakcore nebo digital hardcore. Frau Zwei se ale nebrání i pomalejším tempům, nesnaží se být za každou cenu naboostrovaná a experimentuje s mnohem větší paletou stylů jako techno, punk, hardcore, screamo, lo-fi, chiptune atd. V červnu 2021 Frau Zwei vydali debutové LP „Za dveřma nikdo není“ pod hlavičkou Korobushka Records. V březnu 2023 pak EP “Dakota 38” na labelu Psychedelic Umami.

Frau Zwei zahrají v pátek večer v PLATO Bauhaus spolu s I Love 69 Popgejů. Koncerty zakončí celodenní Veřejné redakční setkání III, a symbolicky se tak rozloučí s pět měsíců trvající výstavou Uprchlá, našel skrýš, stále uniká. Ta je mimořádně prodloužená o týden – navštěvovat ji můžete až do 17/3.

Frau Zwei + I Love 69 Popgejů

Doors open: 19.30 h

Line-up:

20.15 h Frau Zwei

21 h I Love 69 Popgejů

 
Frau Zwei (c) Zewlakk